Kobutex startpunt van gezellige motortoertocht

0
1579
kobutex-01

BUITENPOST – Tijdens de Feestweek van Buitenpost wordt dit jaar op 1 augustus voor alweer de derde keer op rij de motortoertocht gehouden met als startpunt Kobutex. Eerder had de toertocht andere startpunten. ‘Vorig jaar was het ondanks het snikhete weer een groot succes,’ vertelt Agnes Kooistra. ‘Er deden toen zo’n vijfenzeventig motorrijders aan de toertocht mee.’ Vanaf 16.30 is het mogelijk om in te schrijven bij Kobutex aan Oost 6 in Buitenpost. Speciaal voor de toertocht is het mogelijk om deze dag een gratis check up te laten uitvoeren. De hele motor wordt dan gecontroleerd op onder andere bandenspanning, de motor en het bandenprofiel, zodat de deelnemers veilig de weg op kunnen. Ook is het de komende tijd mogelijk om op afspraak een proefrit te maken op de nieuwste BMW-modellen: 1200 GS Adventure, 1200 R, 800 GS, 1600 GTL en de K1300 R. Kobutex in Buitenpost is al veertig jaar een begrip in het Noorden. Door jarenlange ervaring is een ieder bij Kobutex aan het juiste adres voor alle ledermode en motorkleding en motorservice. Het assortiment motorkleding bestaat uit onder andere Alpinestars, IXS, Evolution, Arai, Nolan, X-Lite, Shoei en nog vele andere merken en kleding in lengtematen. Tevens beschikt Kobutex over een eigen atelier, waar ervaren coupeuses motorkleding vakkundig repareren en verstellen. Bij Kobutex staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. De werknemers helpen graag bij het uitzoeken van de perfecte motoroutfit. Daarnaast is men ook voor een jonge gebruikte motorfiets aan het juiste adres. Door eigen import biedt Kobutex altijd de scherpste prijzen. Verder zijn er vakkundige reparaties uit te voeren en zijn er banden te koop voor zeer scherpe prijzen. De koffie staat altijd klaar.
Kijk voor een greep uit de collectie op de website: www.kobutex.nl.