Neuzen in de tuin van Heikie Hoeksma

0
199
Harkema - tuin Heikie

HARKEMA – Tuinliefhebbers die op zoek zijn naar nieuwe ideeën kunnen in augustus een kijkje gaan nemen in de tuin (1000 m2) van Heikie Hoeksma in Harkema. Door het toepassen van kleuren op een bijzondere manier is een tuin ontstaan die oogt als een schilderij. Meer dan honderd dahlia’s, de knollen- gingen in mei de grond in, zorgen in augustus voor een uitbundige bloei.
De tuin van de Harkemaster kunstenaar staat bij kenners al decennialang hoog aangeschreven. Kleurenreportages verschenen in binnen- en buitenlandse tuinbladen.
De tuin is in augustus iedere vrijdag- en zaterdagmiddag geopend van 13 tot 17 uur. Adres: krúswei 30, nabij Roodeschuur. Wie in groepsverband de tuin wil bezoeken, moet van te voren even een afspraak maken 0512-332655.
Zie ook www.heikiehoeksma.nl.