Opening pleinen Zuidhorn wordt groots feest

0
125

ZUIDHORN – Eindelijk is het zover: op 4 oktober is de grootse opening van de drie vernieuwde pleinen in Zuidhorn.
Wat er precies gaat gebeuren wil de Zakenkring nog niet zeggen, maar dat het een groots feest gaat worden staat vast. “We willen zoveel mogelijk aspecten van Zuidhorn belichten”, vertelt Abbe Borger van de Zakenkring. “Er komt een braderie, we zijn bezig om een paar leuke bands te regelen en we willen ook de verenigingen in het dorp erbij betrekken. Het zou mooi zijn als de voetbalvereniging er komt te staan met een pannakooi en misschien kan de gymnastiekvereniging een demo geven. Er is van alles mogelijk.” Een aantal activiteiten zijn wel bekend. Zo komt er kunst in de tent, gaat een ‘crea bea team’ bezig met tuinieren en ook voor de kinderen is er van alles. Kortom: het wordt één groot feest voor en door Zuidhorn. Over het programma later meer in de krant.