Opnames promotiefilm Wâldgieltsjes op akker bij Kollumerzwaag

0
119
Kollumerzwaag - promotiefilmpje aardappel

KOLLUMERZWAAG – Rondom de nieuwe oogst van de Wâldgieltsjes van Aardappelgroothandel Greydanus uit Heerenveen werd er in samenwerking met streekmerk Wâldpyk en GPTV een promotiefilm gemaakt. De opnames daarvan werden donderdagmiddag in Kollumerzwaag gemaakt. In de promotiefilm werd een man aangehouden die aardappelen van een nabij gelegen akker probeerde te stelen. Surveillerende politieagenten betrapten de man op heterdaad en na een korte achtervolging door het aardappelveld wisten ze de man staan te houden. Hoe het afloopt met de aardappelen en de dief is te zien op de Friese tv-zender GPTV vanaf deze week. De nieuwe oogst Wâldgieltsjes liggen ook vanaf deze week in de supermarkt.