Oproep: Kom naar het Bûtenposter Brochje

0
86

BUITENPOST – Net als vorig jaar wordt er ook dit jaar het ‘Bûtenposter Brochje’ georganiseerd tijdens de feestweek van Buitenpost. Het Brochje is iets waar de Buitenposters trots op zijn; een gezellig samenzijn met je gezin, vrienden, buren en dorpsbewoners. Het is een feestje voor jong en oud. Het Bûtenposter Brochje wordt georganiseerd op zaterdagmorgen 2 augustus in de feestttent aan de Parklaan. De deuren zijn open vanaf 8.30 uur. Er zal een overvloed zijn aan vers brood, luxe broodjes, vleeswaren, kaas en zoet beleg. Ook worden er weer eitjes gebakken, en kan men als toetje genieten van vers fruit. Natuurlijk wordt er ook koffie en thee gezet, en is er melk, jus d’orange en karnemelk. Het Bûtenposter Brochje zou het Bûtenposter Brochje niet kunnen zijn zonder hulp van plaatselijke ondernemers. De bakkers Van der Bijl en Gouma zijn ook dit jaar bereid om de heerlijke luxe broodjes en broden beschikbaar te stellen. Keurslagerij Van der Bijl tekent voor het verse beleg en vleeswaren, de appel of banaan na afloop komt van Schipper AGF groenteboer aan de Kerkstraat. De overige producten zijn aangeboden door de supermarkten Coop en Poiesz en net als voorgaande jaren wordt de koffie en thee verzorgd door Eetcafé ‘t Twaspan. De organisatie van het Bûtenposter Brochje roept iedere inwoner van Buitenpost op om gezin, familie en buren op te trommelen voor dit gezellige gezamenlijke ontbijt.