Sytze van Dellen

0
151
sytze van dellen

OPENDE – Goede resultaten voor Sytze van Dellen uit Opende. De jonge ruiter is kampioen geworden in klasse B springen, in de categorie AB. Sytze mocht het spits afbijten tijdens de regio Kampioenschappen in het Stadspark in Groningen. Afgelopen vrijdag reed hij met zijn pony Dinky Toy een mooie en foutloze rit en kreeg van de jury maar liefst 71 punten.
Vooral met zijn goede rijstijl wist hij punten in de wacht te slepen. Voor Sytze is dit niet alleen een mooi resultaat, maar ook een heel nuttig resultaat. Met dit puntental heeft hij zich namelijk gekwalificeerd voor het NK in Ermelo.
Een prachtig resultaat voor de jonge ruiter en zijn pony Dinky Toy. En nu is het spannend tot het NK in Ermelo. Of hij daar nu ook zulke hoge ogen gooit of niet, dit resultaat is in ieder geval binnen.