Veel mensen in de prijzen dankzij WK-poule

0
240
minuut gratis winkelen

STREEK – Dolblij is Janko Kuipers met de gloednieuwe LCD televisie die hij gewonnen heeft met de WK-poule van De Streekkrant. Vorige week mocht hij de televisie ophalen bij Service Partner Anne Bos in Grootegast. “Ik ben er heel blij mee. Of ik een voetbalkenner ben? Dat blijkt nu wel. Ik ben Ajax fan en bezoek ook regelmatig een wedstrijd. Ook het landenvoetbal hou ik in de gaten, ik heb niet zomaar wat ingevuld. Ik kan de televisie zeker gebruiken, ik had er nog geen. Ik ga er vooral voetbalspelletjes met de Xbox op spelen!”
Vorige week zijn er meer winnaars blij gemaakt met een mooie prijs. Mevrouw Bekkema heeft een dinerbon gewonnen voor vier personen bij Yankee Doodle. Andries en Sjoukje Kielstra hebben met de vierde plaats een digitale camera gewonnen, die Sjoukje op de foto in ontvangst neemt bij Foto Zuiderveld in Grootegast. “We hebben nog nooit eerder wat gewonnen, dus dit is hartstikke leuk”, vindt Sjoukje. Jeroen Huizenga valt dubbel in de prijzen. Tijdens zijn vakantie, won hij de minuut winkelen bij C1000 Arkema in Grijpskerk (zie foto). Ook werd hij derde in de poule, waarmee hij een horloge wint, aangeboden door juwelier Gert Jan van Ark. Alle winnaars, van harte gefeliciteerd!

Opende - winnaar dinerbon

grootegast uitreiking lcd tv aan Janko Kuipers bij Anne Bos Electro Techniek

grootegast zuideveld prijsuitreiking