Volop activiteiten voor kinderen

0
88

BUITENPOST – Ook dit jaar worden de kinderen niet vergeten. Zo is er de kermis, op het vertrouwde plekje op het plein naast de sporthal. Deze kermis duurt tot het einde van de feestweek. Maandag is er tijdens de braderie ook een kindermarkt. Daarnaast is er maandagmiddag de mogelijkheid om gratis te zwemmen in De Kûpe tijdens het zwemfeest. Op dinsdagochtend is er van 10.00 tot 13.00 uur de Kinderdag op de Parklaan bij de feesttent. In samenwerking met It Koartling is er van alles georganiseerd. Van 10.00 tot 11.30 zijn er spelletjes voor de groepen 3 tot en met 5 en een vossenjacht voor groep 6 tot en met 8. Kijk voor het gehele programma op de website www.feestweekbuitenpost.nl. Ook is er op dinsdag de jeugdviswedstrijd. Deze begint om 9.00 uur. Op woensdag is de afsluiting van de feestweek met om 22.30 uur vuurwerk naast de ijsbaan.