We zijn er bijna!

0
81

ZUIDHORN – “We zijn er bijna, maar nog niet helemaal”, laat de organisatie van Kanaalpop weten. Om het populaire muziekfestival in Zuidhorn te kunnen laten doorgaan, is nog 900 euro nodig. 94 procent van de benodigde 15.000 euro is momenteel binnen. En dat is mooi, maar toch moet er nog even flink aangetrokken worden. Voor het eerst werkte het festival via een crowdfunding systeem. De bedoeling is dat veel mensen een beetje bijdragen aan het festival. Met 118 supporters is dat deels gelukt. Zowel sponsoren als particulieren hebben een bijdrage gegeven. Voor de organisatie in ieder geval een teken dat men toch graag wil dat er wat gebeurt. “In het begin hadden veel mensen niet door wat precies de bedoeling was. Later ging het echt leven. Kanaalpop moet doorgaan!”, was de teneur. Het doneren is voor sommige mensen wel een drempel. Help Kanaalpop mogelijk maken en doneer snel via kanaalpop.nl.