week 30 – 2014

0
1408

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 22 juli tot en met 28 juli 2014:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): U voelt zich futloos en kan zich niet concentreren. Rust eens goed uit de komende week en zoek ontspanning op het water. U zult zien dat uw batterij weer oplaadt en u er weer volop tegenaan kan.
STIER (22 april t/m 21 mei): Een verleidelijk voorstel stelt u voor een groot dilemma. Diep in uw hart weet u wat de juiste keus is, maar het duiveltje in u probeert u toch naar een andere kant te praten. Bent u sterk genoeg deze te weerstaan?
TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): De Tweelingen maken een periode van grote persoonlijke groei door. U werkt hard aan uzelf en dat is te merken. Na het weekeinde wordt u beloond met een grote stap vooruit.
KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Passie en plezier; voor de Kreeften is er de komende week niks meer dan de liefde op de wereld. Uw verliefdheid neemt bezit van uw hele leven en werkt aanstekelijk.
LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Feit is dat geen mens hetzelfde is en dus heeft het geen zin een ander te proberen te veranderen, beste Leeuw. Laat u echter ook niet wegdrukken in een hoekje. Ook uw mening doet ertoe.
MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Wanneer u kritiek uit tegen een familielid valt dit niet helemaal goed. Het is zaak uw woorden te verduidelijken om een verwijdering tussen u en deze persoon te voorkomen.
WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Probeer de komende week een open blik te houden en onbevooroordeeld te werk te gaan. Een langgekoesterde wens zal in het weekend in vervulling gaan.
SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Beslommeringen op het werk houden u zo bezig dat het u compleet ontgaat wat voor drama zich in uw privéleven voltrekt. Het weekend staat in het teken van schade beperken.
BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): In uw liefdesleven schort het aan de hoognodige communicatie. Wanneer u en uw partner de tijd nemen voor een echt gesprek, zult u zien dat jullie al snel weer op één lijn zitten.
STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): De Steenbokken hebben last van een kort lontje en worden door vrienden en kennissen even gemeden. Pas als u zorgt voor de hoognodige rust zal uw humeur weer opknappen. Maar of dat er de komende week in zit?
WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Bent u in eerste instantie wat terughoudend als een goede vriend(in) met een plan komt, aan het einde van de week zult u zien dat het plan u juist compleet in beslag neemt.
VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Als u teleurgesteld bent in een ander, is het zaak van uw hart geen moordkuil te maken. Confronteer de ander met uw gevoelens en u zult zien dat de oplossing dichtbij ligt.