ZomerOrkest Nederland gaat Surhuisterveen verrassen

0
86
Surhuisterveen - ZomerOrkest

SURHUISTERVEEN – Woensdag 30 juli komt het Zomerorkest Nederland (ZON) naar Surhuisterveen. ZomerOrkest Nederland, kortweg ZON, is een jong en talentvol harmonieorkest dat jaarlijks in de zomerperiode door Nederland toert. Het orkest wordt jaarlijks samengesteld uit amateurs en conservatorium studenten in de leeftijd van 16 t/m 23 jaar. Het ZON heeft als doel de promotie van blaasmuziek. Door een programma met muziek van rock tot barok spreekt het ZON bij een groot publiek aan. Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het ZON speelt het orkest altijd in de openlucht, op pleintjes en terrassen. Zo ook in Surhuisterveen! Aanvang: 14.00 uur ’s middags op het Torenplein in het dorp. Gratis entree.