Amazones Dressuurschool Carmen in de prijzen

0
1488

OPENDE – Amazones van de Opender Dressuurschool hebben het afgelopen weekend prima gepresteerd op het Concours Hippique in Bakkeveen. De pas elfjarige Famke Jongsma heeft met haar pony Cliff opnieuw een mooie winstpunt gescoord in klasse L-2. Met deze combinatie is Famke geselecteerd voor de Friese Kampioenschappen op 9 augustus. De zestienjarige Nikki Dekker heeft met haar paard Ziebe voor de eerste keer in de klasse B-dressuur gestart. Nikki haar optreden werd beloond met 194 en 180 punten, en dat was behalve twee winstpunten ook goed voor een vierde prijs. Met haar paard Alanta Bea heeft Nikki in de klasse B springen een tweede prijs gewonnen met maar liefst 68 punten op stijl. In de klasse L wist Nikki iedereen het nakijken te geven door deze rubriek op haar naam te schrijven. Ingrid Couperus met haar zwarte Andoctro R is zondag succesvol geweest. Ondanks de hitte wist Ingrid een keurige M-2 proef te laten zien, die beloond werd met een winstpunt. Carmen Grondsma heeft haar paard Bodyjam in de klasse Z-2 uitgebracht. Bodyjam liep een goede proef die door de jury werd beloond met 210 punten en een tweede prijs.