Grootste kaatsevenementen live te volgen op lokale omroepen

0
131

REGIO – Dankzij de samenwerking van vijf lokale omroepen is het verslag dat Radio Eenhoorn doet van drie top kaatswedstrijden dit jaar ook live te volgen in andere delen van Friesland. Het verslag is zonder onderbreking van andere evenementen, dus van de eerste tot de laatste slag. De PC, Freule en de dames PC zijn te beluisteren in de regio’s Franeker, Harlingen, Drachten, Burgum (FM 107.7), Buitenpost (105.0 FM), Kollum (105.8 FM) en Dokkum (FM 107.0). Radio Eenhoorn doet al jaren live verslag van de belangrijkste kaatswedstrijden van het seizoen. Ook dit jaar is dat het geval. Woensdag 30 juli zijn de verslaggevers aanwezig op de PC. Op 6 augustus volgt de Freule en op 20 augustus de dames PC. Het ‘RMC Noord en Oost Friesland’ is het eerste RMC van Fryslân en bestaat uit Radio Stad Harlingen, Radio Eenhoorn (Menameradiel, het Bildt en Franekeradeel), RTV Noordoost Friesland (Dantumadiel, Dongeradeel en Kollumerland c.a.), RTV Kanaal 30 (Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel) en Smelne FM (Smallingerland). Samen bedienen deze omroepen ruim 230.000 inwoners in Fryslân.