Introductie onderwater zwemmen

0
120

SURHUISTERVEEN – In zwembad Wettervlecke wordt op donderdag 14 augustus een eerste stap maken met het ontdekken van de onderwater wereld georganiseerd. Op deze donderdagavond kan men kennismaken maken met het fenomeen onderwater zwemmen met behulp van extra zuurstof door het zwemmen met flessen. Het is naast een nieuwsgierige gewaarwording ook zeer interessant om mee te maken hoe het voelt als je met fles, duik bril en loodgordels een tijdlang moeiteloos onder water kunt verblijven. En vind je het helemaal interessant om iets verder te gaan in de duiksport, dan kun je ook goed terecht in zwembad Wettervlecke, want volgend jaar wordt er (bij voldoende deelname) weer lesgegeven in het halen van het duikbrevet. Op donderdag is er de unieke kans om kennis te maken met de duiksport. Aanmelden kan bij de kassa van het zwembad. Deelname aan de introductie is gratis. Een entreekaartje van het zwembad is wel verplicht. De eerste groep start om 19.00 uur. Er kunnen in totaal 30 personen aan deze introductie duik deelnemen.