Laatste weekend van de bouwvak Wet ’n Wild

0
121

KOLLUM – Na het succes van vorig jaar zijn er weer enkele leden van de  H.I.M. die de schouders zetten onder de organisatie van een wet ‘n wild weekend in het laatste weekend van de bouwvak. Donderdagmiddag wordt afgetrapt met een spelmiddag voor de kinderen op de Voorstraat. De meeste spellen zijn op het droge, met als afsluiting tobbedansen op een hele grote glijbaan. Start is om 13.00 uur en iedereen tot en met 12 jaar kan meedoen. Voor de donderdagavond is de organisatie op zoek naar mannen en vrouwen die wel van nattigheid houden. Er wordt dan een zeskamp gehouden op de Voorstraat met onderdelen als tobbedansen. Opgeven in teams van vijf personen kan bij de Paradisobar of via info@kollumwetnwild.nl. De eerste prijs is €150,- plus een gratis barbecueset voor iedereen voor de Big Kollumer BBQ op zaterdag. Vrijdag is er een braderie van 13.00 tot 21.00 uur. Er zal ook vermaak zijn voor de kinderen met een draaimolen, springkussen en lekkere suikerspinnen. Vanaf 17.00 zorgt DJ Syb voor de muziek. Op zaterdag is er dit keer niet alleen een rommelmarkt voor de kinderne, maar een vrijmarkt waar iedereen aan mee kan doen. Van 8.00 tot 12.00 uur heeft iedereen ruim baan op de Voorstraat om zijn waar te verkopen. Tevenns wordt dan op de Voorstraat Kollum Got Talent gehouden. Iedereen van jong tot oud kunnen hun talenten laten zien. Door een jury worden er prijzen uitgedeeld. ’s Middags wordt er op de Voorstraat een demonstratie verzorgd door Brandweer Kollum. Ook hebben ze waterspellen klaarstaan. Vanaf 17.00 uur wordt de Big Kollumer BBQ gehouden. Deze vindt plaats op de Voorstraat en is voor iedereen toegankelijk. Opgave kan tot en met donderdag 6 augustus bij Poelier Hilboezen. De barbecuepakketten kunnen zaterdag van 16.30 tot 17.30 opgehaald worden bij de Poelierzaak voor €4,-. Vanaf 21.00 uur wordt het Wet ’n Wild weekend weer afgesloten met feestband The Fuse op de Voorstraat. Het Wet ’n Wild weekend vindt plaats op 7, 8 en 9 augustus.