Nieuwe website voor Stichting Promotie Lauwersoog

0
115

LAUWERSOOG – Stichting promotie Lauwersoog heeft onlangs met trots een nieuwe website gelanceerd. Met de “Dag van de Garnaal” op zaterdag 13 september in het vooruitzicht was het tijd voor iets nieuws. Op de site www.promotielauwersoog.nl staat naast het programma van de “Dag van de Garnaal” ook al het laatste nieuws vanuit Lauwersoog.
De ‘Dag van de Garnaal’ begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Op het haventerrein en in de visafslag zullen veel evenementen zijn voor jong en oud, zoals een grote braderie, oude ambachten, verse vis, diverse standhouders, kinderactiviteiten, varen met garnalenkotters en ook is er een Shantykorenfestival. Ook wordt speciaal een metershoog reuzenrad in de haven geplaatst. De Dag van de Garnaal is met dertigduizend bezoekers een topattractie in Noord Nederland.