Piet Boelens – week 31 2014

0
129
piet boelens

KOLLUMERZWAAG – Ook dit jaar doet fysiotherapeut Piet Boelens mee met de New York City Marathon for KiKa op 2 november. Piet Boelens is ambassadeur voor KiKa, kinderen kankervrij. Naast donaties werven voor het goede doel zet Boelens zich dit jaar ook in voor het werven van hardlopers die mee willen doen met de marathon van New York van 2015. 2015 wordt een bijzonder jaar voor KiKa. In dit jaar wordt er gestart met de bouw van het Prinses Maximacentrum voor Kinder Oncologie in utrecht, een Europees topcentrum voor onderzoek en behandeling voor kinderen met kanker. ‘Wil jij er ook bij zijn in 2015 in New York als marathonloper voor KiKa of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op!’ laat Boelens weten. Piet Boelens heeft sinds hij zich inzet voor KiKa in 2011 al een bedrag verzameld van maar liefst 44.623,65 euro. ‘Als je bedenkt dat voor onderzoek naar één specifieke kinderkanker-oorzaak 80.000 euro is, dan hebben alle gevers van kleine en grote bedragen, bij mijn acties al bijgedragen aan belangrijke mogelijkheden voor onderzoek. Heel erg bedankt tot heden!’ Contact opnemen met Boelens over de New York Marathon in 2015 kan via Facebook en Twitter @pietvoorkika.