Veel geslaagden Stichting Muziekonderwijs Grootegast

0
371

GROOTEGAST – De Stichting Muziekonderwijs Grootegast kon de afgelopen tijd maar liefst 72 leerlingen feliciteren met het behalen van een muziekdiploma. Allen verdienen een plekje in de Streekkrant!
De geslaagden zijn: AMV : Hanne Plantinga, Joël Plantinga, Rianne van der Wijk, Sophie Tiemersma, Ise Nieuwland en Corina Nieuwland. Elementair: Viool: Ya Pan Lin Deuling, Willemijn Wijbenga, Emma Fransiska Pot, Bente Löhr; koperen blaasinstrumenten: Ilse Lotte Westra, Ilse Hofman, Ilse Douma, Marleen van der Donk, Stan Visser, William Vedder, Justin Schutte en Sita Helmholt; slagwerk: Mineke Brouwer, Jarno Hofsteenge, Sylvia Benthem, Femke Nieuwland, Luc Eeken, Alex Klaver (met lof), Xander Klijnstra (met lof); piano: Elsemieke van Dekken;  gitaar: Gerwin Martini. A-examen: Klarinet: Iris Daanje;  saxofoon: Luca Hebing;  koperenblaasinstrumenten: Durkje Nicolai, Roel Nicolai, Minke Nicolai, Antje van der Veen, Ilona Martini, Lianne van der wier, Wietske de Jong, Jildou Brandsma en Eva Ruzius;  fluit: Aline van der Wijk en Suzanne Hut;  slagwerk: Jurjen de Haan, Berry van der Molen;  piano: Aniek Postema;  gitaar: Riemer van der Meulen, Mels Senne Nauta, Henk Helmholt, Marius de Jong en Martje Koers; viool Hannah Wijbenga en Kirsten Solle. B-examen: Saxofoon: Esmé Wolthuis;  fluit: Marieke Renkema, Nannet Cruiming; koperen blaasinstrumenten: Sigrid Willemsen, Lumen Eek, Ivette Kroese, Rian Marinus, Amber van der Donk, Birgit van Zuiden, Jeline van der Wielen, Lucia Wijbenga en Sanne Ridderbos (met lof);  slagwerk: Hessel van Lier, Thomas Mol en Johan de Vries;  piano: Janniek de Jong. C-examen: Slagwerk: Folkert Leistra, Martijn Hoving en Daniël Siepel (met lof); Koperen blaasinstrumenten: Frieda Helmholt en Meint Zwama; fluit: Sian Schreuder. Openbare examens: Op dinsdag 24 juni vonden de openbare examens plaats in de Vituskerk te Doezum van de C- leerlingen op bastuba Meint Zwama, op dwarsfluit Sian Schreuder en op marimba Daniël Siepel. Gedurende dit prachtige concert werden de leerlingen begeleid door de muziekvereniging Mv Beatrix Doezum o.l.v. Ido Gerard Kempenaar, de pianisten Vera Kalsbeek en Ati van Halderen  en fluitdocente Lindy Adema.