Verbouwing Rabobank Zuidhorn van start

0
1185
ZUIDHORN / 16-7-2014 / Onthulling bouwbord nieuwe pand Rabobank, vrij van rechten te gebruiken bij publicatie persbericht Rabobank Noordenveld West Groningen / Foto: Omke Oudeman

ZUIDHORN – In het bijzijn van een aantal buren, betrokken partners, winkeliers en medewerkers werd vorige week het startschot gegeven voor de verbouwing van het nieuwe advieskantoor van Rabobank Noordenveld West Groningen in Zuidhorn. Samen met twee buren, mevrouw De Wind en mevrouw Meijer onthulde Riët Knol van de Rabobank het bouwbord aan de gevel. De komende periode wordt het pand aan de Burgemeester Kruisingalaan verbouwd tot een toekomstgericht en eigentijds bankkantoor. Met een moderne bankhal en mogelijkheden om klanten kennis te laten maken met de nieuwe manieren van bankieren. De nieuwe Rabobank gaat in het najaar open. Met de verhuizing van de Hanckemalaan naar de Burg. Kruisingalaan gaan ook voorzieningen als de geldautomaat en de geldafstortautomaat mee.