Verschillende ambachten te zien op prehistorische markt

0
750
Buitenpost - historische markt

BUITENPOST – Ze hadden er fantastisch weer bij,
de standhouders op de prehistorische markt die georganiseerd werd op Botanische tuin De Kruidhof.
Een twintigtal ambachtslieden en marktlieden stonden op de markt. Niet alleen om hun waar te verkopen, maar ook om de bezoekers kennis te laten maken met hun ambacht. Zo konden de bezoekers zien hoe garen werden gesponnen, hoe prehistorische gereedschappen werden gemaakt en hoe glaskralen werden gebrand. Veel bezoekers maakten eerst een rondje door de tuinen, waarna ze de markt bekeken en vervolgens op het terras van het Tuincafé genoten van een lunch of een borrel.

Buitenpost - historische markt2 Buitenpost - historische markt3 Buitenpost - historische markt4