week 31 – 2014

0
309

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 29 juli tot en met 4 augustus 2014:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Probeer te genieten, beste Ram, van alles wat het leven te bieden heeft. Nu het volop zomer is, de zon lekker schijnt, pak dan wat meer vrije tijd en ga er lekker op uit. Hou wel mate, vooral met de alcohol, want u kunt nog wel eens alle remmen écht los laten.
STIER (22 april t/m 21 mei): Voor de Stieren wordt het een week waar de vonken vanaf spatten. Een onbekende stapt uw leven binnen en gooit deze op liefdesgebied compleet over hoop. Gevoelens zijn niet meer te houden en u maakt een rigoureuze beslissing.
TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Het loont van de gebaande paden af te wijken en zelfs eens lak te hebben aan alle regels, beste Tweelingen. Doe eens gek en het resultaat zal u verrassen.
KREEFT (22 juni t/m 22 juli): U wilt van alles van uw partner en voelt zich onbegrepen als u niet krijgt wat u verlangt. Maar vraag u eens af hoe duidelijk u bent in uw wensen. Uw partner kan tenslotte niet gedachten lezen.
LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Om meer inzicht in uw gevoelens te krijgen, is het wijsheid eens op papier te zetten hoe u zich voelt en wat u wilt in het leven. Een rijtje voors en tegens kan u vervolgens helpen een moeilijke beslissing te nemen.
MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Geheimen en stiekeme afspraken; de Maagden zijn met verkeerde dingen bezig. Dit leven met twee gezichten gaat u opbreken en dat kan wel eens eerder zijn dan u denkt.
WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Een plan waar u al langer op loopt te broeden, krijgt deze week vaste vormen en in het weekend komt alles opeens in een stroomversnelling. Probeer niet te overhaast te werk te gaan, want u kunt iets belangrijks over het hoofd zien.
SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Hoe moeilijk het ook is, denk twee keer na de komende week, voor u iets zegt, want uw woorden kunnen u nog lange tijd achtervolgen. Er ligt iemand op de loer die erop uit is, u onderuit te halen. Geef hem/haar dan ook geen munitie hiervoor.
BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Strubbelingen op liefdesgebied teisteren u de eerste dagen deze week, maar later blijkt alles vrij makkelijk op te lossen. Het weekend is het dan ook gezellig en vooral relaxed.
STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): Wees voorzichtig op financieel gebied. U neigt ernaar meer geld uit te geven dan u heeft en dat kan wel eens heel vervelend aflopen. Op een houtje bijten is (nog) niet nodig, maar spendeer met mate.
WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Het is een goede week om contacten te leggen. Zowel op zakelijk gebied als privé mag men graag bij u in de buurt zijn en met u omgaan.
U doet daar op slimme wijze uw voordeel mee.
VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Er is veel werk te doen en hoewel het u aan het begin van de week teveel lijkt, merkt u dat u de komende week juist bergen kan verzetten. Gestaag gaat u door en nog voor het weekend bereikt u datgene waar u naartoe werkte.