Wielermekka van het Noorden met gele truidrager Nibali

0
156
Surhuisterveen - Nibali

SURHUISTERVEEN – Op dinsdag 5 augustus wordt in Surhuisterveen de 33e Profronde georganiseerd in Surhuisterveen. De organisatie is er wederom in geslaagd om bekende namen te contracteren. Zo zal Lieuwe Westra aan de start verschijnen en komt de Italiaanse drager van de gele trui in de Tour de France Vincenzo Nibali naar Surhuisterveen. Hij neemt zijn land- en ploeggenoot Alessandro Vanotti mee. Om 13.30 is het eerste criterium te zien, dan zullen de vrouwen starten. Om 15.30 zijn de eliten en beloften aan de beurt. Om 19.00 uur is de start van de 33e Profronde van Surhuisterveen. Naast het wielerspektakel vindt ook de jaarmarkt plaats op 5 augustus. De foto van gele truidrager Nibali is gemaakt door Henk Theuns.