Dames uit de eredivisie naar Zuidhorn voor oefenwedstrijd

0
162

ZUIDHORN – In de thuishal van De Meeuwen in Zuidhorn wordt op zaterdag 6 september een wedstrijd gespeeld tussen twee vrouwen eredivisieploegen. De ploeg van de Zuidhorner trainster Henny Woldman Lycurgus neemt het deze dag op tegen VC Zwolle. Henny Woldman was tot afgelopen seizoen trainercoach bij De Meeuwen en is op 6 september even terug in de thuishal van de Zuidhorner formatie. Voor De Meeuwen is het zeer uniek om als gastheer op te treden voor twee eredivisieploegen. De Meeuwen Dames 1 zal ook een oefenpot spelen. De Meeuwen staan nu onder leiding van Ab Deurman. Het programma voor de dag ziet er als volgt uit. Van 10.00 tot 11.00 voor basisschooljeugd van vier tot zes jaar de volleybalspeeltuin, van 11.00 tot 12.30 een clinic verzorgd door Dames 1, van 14.00 tot 16.30 de oefenwedstrijd tussen Lycurgus Dames1 en VC Zwolle Dames 1, van 16.30 tot 19.00 de oefenwedstrijd van Dames 1 De Meeuwen tegen een nog vast te stellen tegenstander. Opgeven voor de volleybalspeeltuin kan via emailadres volleybalspeeltuin@demeeuwen.net.