Kunstenaarsduo exposeert hun WAD-dialoog

0
115

DEN HAM – In de Piloersemaborg is vanaf 6 september werk te zien van de beeldend kunstenaars Wianda Keizer en Eva Kipp. Wianda maakt beelden en installaties.
Ze is  in haar ruimtelijk werk  op zoek naar schoonheid, naar ruimte, naar eenvoud, naar iets wat raakt. In haar abstracte kunstwerken poogt ze haar gevoelens voor materie en vorm te laten zien. 
Eva maakt beelden, schilderijen, papier, boeken, installaties en kunstenaarsboeken. Ze heeft in haar leven in verschillende landen  gewoond waar ze gebruik maakte van het materiaal  dat het meest voorhanden was. Vorig jaar zijn Wianda en Eva een project gestart, de WAD-dialoog. Dit is een  actie-reactie installatie van beide kunstenaars waarbij de een reageert op een werk van de ander. Het uitgangspunt is het WAD in de breedste zin van het woord en de enige afspraak is het formaat van 8 bij 16 cm, de rest is vrij. Voor het eerst is het gehele WAD-dialoog-project van het kunstenaarsduo EVANDA te zien in de Piloersemaborg  in Den Ham. Daarnaast tonen de twee beeldende kunstenaars ook eigen werk.
De expositie duurt tot en met 21 september. De openingstijden zijn zaterdag en zondag 13.00 – 17.00 uur, met uitzondering van zaterdag 13 september. Dan is de expositie van 11.00 tot 17.00 uur te zien.