Mens Swing Es Weer voor de vijfde keer in Mensingeweer

0
120

MENSINGEWEER – Voor de vijfde keer wordt er op zondag 14 september in Mensingeweer het muziekfestival Mensswingesweer georganiseerd. Vanaf 13.00 uur kunnen bezoekers op het festival terecht. Drie brands op drie locaties zullen elk drie kwartier spelen. Aanvankelijk leek het festival dit jaar geen doorgang te kunnen vinden omdat één partij van de organisatie moest afhaken. Dorpsbelangen Mensingeweer en de dames van de Molen waren dan ook zeer verheugd toen een enthousiaste derde partij, Jakob van der Meulen uit Eenrum, zich meldde waardoor de vijfde editie doorgang kan vinden. ‘De Boosters’ zullen optreden. Dit is een  ‘ska rock steady funk punk two tone feestband ‘die maar een doel voor ogen heeft: de hele tent op zijn kop zetten.  De band ‘Heavy Clay’ brengt iedereen in beweging met hun bekende en minder bekende nummers uit het  folk, country en bluegrass repertoire.  ‘Batatuké’ is een Braziliaanse percussieband die Braziliaanse samba, moderne samba, samba reggae, samba funk en maracatu (zang,dans, kostuums uit de afro-Braziliaanse cultuur) ten beste geeft. In de pauzes van een half uur waarin het publiek van locatie wisselt zal Iris Rijnsewijn zingen en spelen. Kijk voor meer informatie op www.mensswingesweer.nl.