Opening nieuwe motorzaak Noordhorn

0
228

NOORDHORN – Vanaf 1 september 2014 zal Kuperus Motoren in Noordhorn worden overgenomen door oud-werknemer Stefan Wieringa . De motorzaak zal verder gaan onder de naam Motorcentrum Westerkwartier. Bij Motorcentrum Westerkwartier kan men terecht met uw motorfiets, scooter of bromfiets. Motorcentrum Westerkwartier biedt onderhoud, reparatie en montage van (eigen aangeleverde) onderdelen. Ook helpen zij u graag aan een passend onderdeel voor uw motorfiets. Daarnaast is er de mogelijkheid tot stallen van uw motorfiets. Motorcentrum Westerkwartier heeft ook een ophaalservice indien nodig. Motorcentrum Westerkwartier houdt op zaterdag 6 september een open dag voor belangstellenden. Iedereen is van harte welkom op de open dag op zaterdag 6 september aan de Handelsweg 15 in Noordhorn van 10.00-17.00.