Poëziefestival ‘Dichters op het Erf’

0
168
Den andel - sigrid kingma

DEN ANDEL – Cultuurerf Andledon in Den Andel start komende zondag het nieuwe cultuurseizoen met het poëziefestival Dichters op het Erf. Het is de derde editie en telt dit jaar zeven dichters die eigen werk voordragen. Daarnaast vinden optredens plaats van het Evelien Storm Quartet. Mocht het weer roet in het eten gooien dan zijn alle podia ook voor het publiek overdekt. De programmering van het festival kent dit jaar een gedegen opbouw met zowel jonge dichters als ‘oude rotten’, die allen garant staan voor een eigen stijl en geluid. Dit jaar kan het publiek genieten van de poëzie van Vincent Corjanus, Waddengouddichter Gritter , de Andelster Dick J.H. Guillot, Sigrid Kingma (onder meer poëzie in het Fries), voormalig stadsdichter van Groningen Ronald Ohlsen, Elze Schollema (Usquert) en Atze van Wieren (Buitenpost). Het poëziefestival Dichters op het Erf start zondag om 13.00 uur en duurt tot 17.30 uur. De entree is gratis. Adres: Kruisweg 6 in Den Andel.