Programma Abdijconcerten 2014-2015 bekend

0
142
Aduard - Sax en Stix

ADUARD – De programmacommissie van de Abdijconcerten Aduard heeft haar programma voor het seizoen 2014-2015 gereed. Dit seizoen valt er te genieten van jong talent, een verrassend nieuwjaarsconcert, muziek en poëzie, een hele avond Bach en nog veel meer. De brochure is eind augustus verspreid op vele plaatsen in de regio. Op vrijdag 17 oktober is het eerste concert van het Jongsma Trio en Frans Douwe Slot. Vrijdag 14 november komen Lucia Swarts en Siebe Henstra muziek van Bach spelen, vrijdag 9 januari is het nieuwjaarsconcert met Sax & Stix en mezzo-sopraan Karin Strobos. Vrijdag 13 februari treedt hoboïste Pauline Oostenrijk op samen met gitarist Enno Voorhorst, vrijdag 13 maart is het de beurt aan de vier strijkers van het Dudok Kwartet en vrijdag 27 maart is er een familievoorstelling voor 6+, ‘Draai, orgel!’ Kom kijken op de bestelpagina van onze website www.abdijconcerten.nl.