Programma Music=Art bekend week 36 – 2014

0
143

ZUIDHORN – Op zaterdag 27 september vindt in Hotel in ¹t Holt aan de Hoofdstraat 2 in Zuidhorn weer het Music = Art Festival plaats. M=A is ook dit jaar zeker weer verrassend met diverse soorten elektrische en akoestische muziek, dans, theater, proza en poëzie. De bevestigde namen: Gentleman Skull (pop/rock) Caroline’s Crossing (country/folk), Mind (alternative rock), Sjazz (flamenco/jazz) en Faceless (heavy rock) Singer/songwriters: Ann Faverey en Irma Klaver, Johannes Bodingius, Shakey Deal Tiedo (Groeneveld) en The Good Case, werktheater Moi,  streetdance van SDM, dichter Lineïs, kinderboekenschrijfster Christien Boomsma, columnist Rosa Timmer en schrijver/journalist/muzikant Igor Wijnker. Presentatie Greetje Meindertsma. Live schilders: Edwin Vis en Anna Hoes, ook hangt er een muzikaal doek van Reny Kramer.
De DJ van  RocknRolla Soundsystem sluit M=A af. Vanaf 14.00 uur tot ruim na middernacht kunnen de bezoekers weer een zeer afwisselend programma verwachten. Er zijn nog onderhandelingen gaande met schrijvers, muzikanten, dichters en kunstenaars, dus de line-up is nog niet volledig. Voor meer actuele informatie: www.musicisart-zuidhorn.nl Een kaartje voor het Music=Art festival in Zuidhorn kost 10 euro in de voorverkoop, aan de kassa kost een kaartje 15 euro. Kinderen tot 16 jaar hebben gratis entree.