Remmelt Booy School in de schijnwerpers

0
127
Doezum - remmelt booy school in de schijnwerpers

DOEZUM – De introductieweek van het nieuwe schooljaar op de Remmelt Booy School in Doezum stond in het teken van ‘In de schijnwerpers staan’. De hele week stonden verschillende onderwerpen in de schijnwerpers. Maandag stond ‘het hele jaar in de schijnwerpers’ en woensdag ‘de juffen en Doezum in de schijnwerpers’. Op die dag vierden alle juffen hun verjaardag en deden de kinderen een fotopuzzeltocht door het dorp. De morgen werd afgesloten met een gezamenlijke lunch. Vrijdag stond de hele school in de schijnwerpers met een heus circusfeest. Leerlingen, ouders en belangstellenden konden genieten van verschillende optredens. Clown Kokkie maakte de mooiste ballonfiguren en alle kinderen konden meedoen aan verschillende spellen. In het restaurant waren onder andere poffertjes en popcorn te koop. Ook was er een Rad van Fortuin waar leuke prijzen mee waren te winnen.