Zwemvierdaagse de Griffioen groot succes

0
169
Grijpskerk - zwemvierdaagse

GRIJPSKERK – In zwembad de Griffioen in Grijpskerk werd afgelopen week de jaarlijkse zwem4daagse georganiseerd. De hele week lag er een opblaasstormbaan in het recreatiebad, er konden broodjes hamburger gekocht worden, er waren leuke prijzen te winnen, er was een bingo en konden de kinderen aan het einde van iedere dag schatduiken. Donderdag was de feestelijke medaille-uitreiking. De komende weken zijn er nog een aantal leuke activiteiten in het zwembad: vrijdag 12 september is er ontbijtzwemmen van 7.00 tot 10.00 uur (opgeven is wenselijk), zaterdag 13 september is de slotdag met heel veel kleur (13.30 tot 19.00 uur, activiteiten beginnen om 16.00 uur). Als allerlaatste mogen op zondag 14 september honden nog een duikje nemen samen met hun baasje van 13.30 tot 15.00 uur. Toegang is die dag gratis voor hond en baas.