FC Grootegast wint met pitch sponsorschap ING

0
180
Grootegast VV Grootegast Sponsoren-4

GROOTEGAST – Het eerste elftal van FC Grootegast is dit seizoen debutant in de derde klasse en is ambitieus om er wat van te gaan maken. De jeugdopleiding, die al jaren goed draait, begint de vruchten af te werpen en dat is te merken aan de selectie van het eerste en tweede elftal. FC Grootegast is er trots op dat per 1 september de ING-bank voor een periode van drie jaar verbonden is aan de club. ‘We zijn er enorm trots op dat we met onze pitch een sponsorschap van de ING in de wacht hebben gesleept. Het is echt een prestatie van de hele vereniging geweest. We kunnen met deze extra impuls van de ING onze ambitie voor de komende jaren gaan verwezenlijken’, aldus Henk Top, voorzitter van FC Grootegast.