Feestweek levert Make-A-Wish 3300 euro op

0
1326
Niekerk - cheque make a wish

NIEKERK – Tijdens de jaarlijkse feestweek in Niekerk, Oldekerk en Faan die in augustus plaatsvond werd geld ingezameld voor Make-A-Wish Nederland. Bij diverse activiteiten waren vrijwilligers aanwezig en die geld inzamelden voor het goede doel. De cheque met maar liefst 3300 euro werd dinsdag overhandigd aan Liset de Wildt, vrijwilligster bij Make-A-Wish en woonachtig in Oldekerk. ‘Het is hartstikke goed gegaan en ben meer dan tevreden.
Mijn doel was eerst 1.000 euro, maar dan kon ik al snel bijstellen. Ik had nooit verwacht dat we met deze dorpen zoveel bij elkaar konden brengen.’  Namens de feestweekorganisatie reikten Iemy Bouma, Wauter Bonnema en Abel Tjoelker de cheque uit.
‘Het was de eerste keer dat we samenwerkten met Make-A-Wish en het is goed bevallen. We hebben er in het bestuur over gehad en het besluit was snel genomen. Misschien volgend jaar wel weer’, aldus Tjoelker.