Het Hooge Heem houdt open middag

0
117

GROOTEGAST – In het gloednieuwe gebouw van woonzorgcentrum Het Hooge Heem aan De Gast in Grootegast wordt op zaterdag 20 september een open middag gehouden van 13.00 tot 15.30 uur. ’s Morgens kunnen de bewoners met hun familie voor het eerst hun nieuwe appartement komen bewonderen, ’s middags zijn ook anderen welkom om het pand te bekijken. De eerste bewoners van het nieuwe pand bevinden zich in een unieke positie, want voor hun appartementen hebben zij een keuze kunnen maken uit een selectie gordijnen, vitrage en vloerbedekking. In de week van 6 oktober zullen zij verhuizen naar hun nieuwe onderkomens. De keuken gaat binnenkort al beginnen met het koken en uitgeven van de maaltijden voor zowel de eigen bewoners als voor Tafeltje Dekje. Zo kan er alvast proefgedraaid worden voordat ook het SeniorenRestaurant op 3 november weer opengaat. Senioren die vanaf dan graag in het SeniorenRestaurant willen aanschuiven voor een lekkere en betaalbare maaltijd kunnen zich melden via het centrale telefoonnummer van Het Hooge Heem.