Rundvlees uit de regio bij slagerij Boersema

0
187

GRIJPSKERK – Al jarenlang is slagerij Boersema Grijpskerk een begrip in de regio. Om dit ook zo te houden biedt deze slager een assortiment rundvlees aan dat nergens anders te vinden is. ‘In onze slagerij staan we voor verse een eerlijke producten. Er mag bij ons dan ook geen discussie ontstaan over de kwaliteit en herkomst van ons rundvlees’, aldus Henk Boersema. De keuze voor rundvlees uit eigen regio is al jaren geleden gemaakt, en zeker in deze tijd met de vele negatieve berichten in het nieuws, hoeft er bij de consument geen wantrouwen te bestaan over de geleverde kwaliteit bij slagerij Boersema. Het rundvlees bij deze slager komt van runderen uit de Fries – Groningse regio, te denken aan Visvliet en Surhuizum. De runderen lopen zomers altijd in de wei en in de winter worden ze gestald in ruime stallen. Het vlees wordt door de vakkundige medewerkers van slager Boersema verkoopklaar gemaakt, dus krijgt men ‘kwaliteit door ambachtelijkheid’. Wie ook eens kennismaken wil met het heerlijke rundvlees van slagerij Boersema kan deze week gebruik maken van leuke aanbiedingen. Zie de advertentie elders in De Streekkrant.