Australische Kim Churchill op Roodehaan

0
83
Roodehaan - Tim Churchill

WARFHUIZEN – Op Roodehaan in Warfhuizen speelt op zaterdag 20 september de Australische Kim Churchill. Kim Churchill is een folk, rock- en blueszanger/songwriter uit Canberra. Hij is bekend om zijn live-optredens waarbij hij zijn fenomenale gitaarspel combineert met bas drum, percussie, tamboerijn en mondharmonica. Deze muzikale nomad heeft inmiddels drie studioalbums gemaakt, waaronder zijn meest recente Silence/Win in april 2014. Kim heeft in de korte tijd als professioneel muzikant al indrukwekkende prestaties geleverd. In de afgelopen jaren heeft hij geopend voor Billy Bragg en Michael Franti, en speelde hij op diverse bekende festivals zoals Montreal Jazz, Blues Telluride, SXSW en de Winnipeg Folk Festival. In 2009, Kim won de Byron Bay Bluesfest Busker wedstrijd. De toegang voor het concert is gratis, vanaf 19.00 uur is er een consumptieopslag. Aanvang concert: 21.00 uur.