Burgemeester onthult levenspadsteen en gevelsteen

0
228
Schouwerzijl Onthulling Beeldhouwwerken

SCHOUWERZIJL – Steenhouwerij De Schreef organiseerde in 2013 ter gelegenheid van hun 15-jarig bestaan de Open Deur Dagen en een symposium in Schouwerzijl. Een jaar later kregen een aantal producten die uit deze jubileumviering zijn voortgekomen een definitieve plaats in het dorp. Een gevelsteen met de winnende dichtregel en het ontwerp van de Rietveld academie student de ‘levenspadsteen’. Beiden ontwerpen zijn uitgevoerd door steenhouwer Bertus Onderwater. Burgemeester Koos Wiersma van gemeente De Marne heeft samen met de prijswinnende ontwerper Marius Jopen en de prijswinnende dichter Menno le Poole de werken op hun definitieve plaats onthuld.

Schouwerzijl Onthulling Beeldhouwwerken-2 Schouwerzijl Onthulling Beeldhouwwerken-3 Schouwerzijl Onthulling Beeldhouwwerken-4