Grote belangstelling voor optredens en exposities op Uitmarkt

0
129
Sebaldeburen Filmpje Uitmarkt

SEBALDEBUREN – Ruim zevenhonderd belangstellenden kwamen zaterdag naar de gezellige en verrassende Uitmarkt in Sebaldeburen, georganiseerd door PLACK. Wethouder Mark de Haan opende het culturele festijn, waarna verschillende groepen lieten zien en horen wat voor talent er in de gemeente Grootegast rondloopt. Er was veel animo voor de verschillende exposities van schildergroep De Boer, Adri van der Veen, Claudia Boonstra, Boudewijn Wolthuis en Annet Pool. De jeugd was zowel als bezoekers als als artiest ruim aanwezig.
Dat resulteerde in een kleurrijk geheel aan graffiti schilderijen, optredens van Dance Mix en turnen, djembégroep Kadung en optredens van verschillende fanfares en het muziekonderwijs. Nieuw en opvallend was een optreden van de Jemband, een jazz ensemble uit Opende. Daarnaast waren er optredens van verschillende koren, waaronder Zingt Gode Lof en het Abel Tasmankoor. De Uitmarkt werd afgesloten door ‘Big Band Big Time’. 

Sebaldeburen Filmpje Uitmarkt-2 Sebaldeburen Filmpje Uitmarkt-3 Sebaldeburen Filmpje Uitmarkt-4 Sebaldeburen Filmpje Uitmarkt-5 Sebaldeburen Filmpje Uitmarkt-6 Sebaldeburen Filmpje Uitmarkt-7 Sebaldeburen Filmpje Uitmarkt-8 Sebaldeburen filmpje uitmarkt-9