Kennismaken met theater tijdens Open Theatermiddag

0
86
Opende - klaver8 theatermiddag

OPENDE – Halverwege oktober start Theaterstichting Klaver8 met theaterlessen voor de jeugd. Om kinderen alvast kennis te laten maken met de theaterlessen was er zaterdag een Open Theatermiddag in het BaronTheater in Opende. Onder leiding van twee theaterdocenten heeft een groep kinderen diverse oefeningen gedaan. Zo deden ze alsof ze een dagje aan het strand vertoefden, aten ze van bedorven voedsel en ook de draaideuroefening kwam ten tonele. De theaterlessen die vanaf oktober van start gaan zijn er voor twee groepen: een jeugdtheatergroep in de basisschoolleeftijd en een groep in de leeftijd van het voortgezet onderwijs. De eerste maanden ligt de aandacht op algemene theatertechnieken om vervolgens een voorstelling in te studeren met de jeugd. De lessen worden op vrijdagmiddag gegeven door Saskia Broertjes en de eindvoorstelling zal plaatsvinden in maart/april volgend jaar. Neem voor meer informatie contact op met info@theaterstichtingklaver8.nl.