Kleurrijk einde van zwemseizoen De Griffioen

0
152
Grijpskerk ColorSwim

GRIJPSKERK – Zwembad de Griffioen heeft haar zwemseizoen zaterdag feestelijk afgesloten. Naast het vrij zwemmen waren er allerlei activiteiten. Rudi Hermanns kwam langs om de zwemmers te voorzien van mooie facepainting. Tegen sluitingstijd verzamelde iedereen zich rond het bad om zichzelf onder te dompelen in allerlei kleuren. Om 18.00 uur werd het startschot gegeven om de zakjes met verf in de lucht en op elkaar te gooien. Binnen enkele seconden liep iedereen er vrolijk gekleurd bij. Zondag werd er nog het hond-baasje zwemmen gehouden. Hier kwamen zo’n veertig honden met hun baasje op af. De Griffioen kijkt terug op een mooi zwemseizoen. Het zwembad mocht 31.801 bezoekers ontvangen.

Grijpskerk ColorSwim-2 Grijpskerk ColorSwim-3 Grijpskerk ColorSwim-4 Grijpskerk ColorSwim-5 Grijpskerk ColorSwim-6 Grijpskerk ColorSwim-7 Grijpskerk ColorSwim-8 Grijpskerk ColorSwim-9 Grijpskerk ColorSwim-10 Grijpskerk ColorSwim-11 Grijpskerk ColorSwim-12