Nieuwe website voor Bicycle Showband Crescendo

0
103

OPENDE – Al jaren leefde het idee bij vrijwilligers en leden van Bicycle Showband Crescendo om de website te vernieuwen. Samen met de nieuwe sponsor Heibel uit Buitenpost is er de afgelopen maanden gewerkt aan de nieuwe website en deze website is inmiddels in de lucht. Samen met het mediateam van Crescendo heeft Heibel de schouders onder de website gezet en dit heeft geresulteerd in een professionele website met internationale allure. Naast aandacht voor het buitenland komen ook de sponsors van het wereldberoemde muziekkorps aan bod. Zo is er een nieuwe rubriek in het leven groepen genaamd ‘sponsor in de schijnwerpers’. De site wordt up-to-date gehouden met verslagen van de belevenissen van de fietsende showband en hun jeugdkorps SWJK Marum/Opende. Kijk voor de nieuwe website op het vertrouwde adres: www.bicycleband.nl.