Open podium tijdens KoopAvondBlues

0
81

ZUIDHORN – In hotel in ’t Holt aan de Hoofdstraat 2 in Zuidhorn wordt op vrijdag 19 september een gezellige avond met veel live-muziek gehouden.
Op de KoopAvondBlues spelen jonge muzikanten van de Wisselband onder leiding van Wim Venema van Muziekburo Bill Baboon in het voorprogramma van interessante bands. Inmiddels is de kinderrockband weer verjongd en is iedereen druk bezig nieuwe nummers in te studeren. De jongens en meiden spelen onder andere nummers van Adele, Black Mountain, Otis redding en Neil Young. Na de Wisselband is het aan drummer Joost van Soest, die in Zuidhorn een drumschool is begonnen, om het spits af te bijten op het open podium. Hij heeft de muzikanten Joost van der Beek (gitaar) en Arthur Buitelar (bas) uitgenodigd. Daarna is het podium open voor iedereen die iets van zichzelf wil laten horen.