Presentatie cursusaanbod Vrouwen van Nu

0
87

ZUIDHORN – De Vrouwen van Nu afdeling Zuidhorn presenteren op woensdagavond 17 september om 19.30 in Zalencentrum Balk in Zuidhorn hun programma voor het komende seizoen. Workshop- en cursusleiders zullen een korte presentatie houden en na de pauze is er een optreden van ‘De Sara’s’. Een greep uit het aanbod van de Vrouwen van Nu: cursussen kunstgeschiedenis, ‘het plezier van schrijven’, fitnessen, ‘mail en meer’, ‘tekstverwerken’, vogels kijken in het Nationaal Park Lauwersmeer, Japans koken, een chocoladetaart maken, keramiek schalen maken, glassieraden maken, kerststukjes maken of gewoon meedoen met een inloophandwerkochtend. Kijk voor meer informatie over de cursussen en workshops op de website www.vrouwenvannu.nl/zuidhorn. Inschrijven kan vanaf 17 september.