Tiende ZUIDHORuN krijgt feestelijk tintje

0
115

ZUIDHORN – Komende zaterdag vindt voor de tiende keer de
Hummel-ZUIDHORuN plaats in Zuidhorn. Deze hardloopwedstrijd over 5, 10 of 15 kilometer in en om de dorpskern van Zuidhorn zal starten bij het Cultureel Centrum aan de Jellemaweg. Vanaf 15.00 uur vindt daar ook de kinderloop plaats. Nieuw is de kind-ouderloop over vijf kilometer. De snelste recreatieve loper uit de gemeente Zuidhorn kan een dinerbon voor twee personen winnen bij Best Western hotel Aduard.
Het startschot wordt dit jaar gegeven door burgemeester Swart van de gemeente Zuidhorn.  Omdat het evenement dit jaar voor de tiende keer plaatsvindt zal de loop extra feestelijk aangekleed worden en krijgen de lopers een leuke herinnering. Individuele inschrijving kan plaatsvinden op de dag zelf vanaf 14.00 uur in de gymzaal aan de Admiraal Helfrichstraat. Voorinschrijving via de website is ook mogelijk. Bij voorinschrijving voor 18 september wordt korting gegeven en krijgt iedere veertigste inschrijver een tegoedbon van €50,- voor Hummel Tuintotaal. Vanaf 15.00 uur is er een speciale kinderloop, waarbij kinderen in diverse leeftijdscategorieën een afstand lopen. Kinderen kunnen zich hiervoor eveneens vanaf 14.00 uur inschrijven. Kijk voor meer informatie op www.Hummelzuidhorun.nl.