Winterprogramma met acht voorstellingen in Buitenpost

0
141

BUITENPOST – De Stichting Maskelyn biedt het winterseizoen acht verschillende voorstellingen. Zaterdagavond 4 oktober in The Point staan Teake van der Meer, Griet Wiersma en Minze Dijksma op de planken met de Jubileumrevue ‘50 jier Teake’. Zondagmiddag 26 oktober in de Kruidhof is de zang- en theatervoorstelling ‘Echte Keardels’ door GeDoBr. Zondagmiddag 16 november in The Point: Jack Bottleneck en Johan Keus. Zondagmiddag 14 december in de Mariakerk: Kerstconcert door ‘Noaten op’e sang’. Zondagmiddag 25 januari in The Point: Theatervoorstelling ‘It Jubileum’ door Jan Arendz en Marijke Geertsma. Zondagmiddag 8 februari in de Kruidhof: Zang- en theatervoorstelling ‘It gouden fjild’ door Wiebe Kaspers. Woensdagavond 18 maart in The Point: Theatervoorstelling ‘Thúsfront’ door Tryater. Woensdagavond 13 mei in The Point: Theatervoorstelling ‘Feteranen’ door Pier21 met Freark Smink en Joop Wittermans. De voorverkoop vindt plaats bij Kado & Dropshop Liquorice in Buitenpost. Telefonische info: 0511-541444. Een uitgebreide omschrijving van de activiteiten is te vinden op www.maskelynbuitenpost.nl.