Gerrit, Jelle, Gerrit en Jelle op de foto

0
2468
Grootegast -Vier Geslachte

GROOTEGAST/SEBALDEBUREN – Deze familiefoto van de vier geslachten Sikkema bereikte de redactie van De Streekkrant. Op de foto staan overgrootvader Gerrit Sikkema (72) uit Grootegast, met zijn zoon Jelle, diens zoon Gerrit en zijn zoon Jelle.
Overgrootvader Gerrit kwam uit een groot gezin met dertien kinderen. Samen met zijn vrouw kreeg hij zes kinderen, vijf jongens en een dochter. Zijn tweede zoon Jelle (46), bezorgde het paar hun eerste kleinkind: Gerrit (23), die op zijn beurt weer zorgde voor het eerste achterkleinkind van Gerrit Sikkema genaamd Jelle. Jelle (0) werd geboren op 19 juli jongstleden. De dochter van Gerrit Sikkema senior stuurde deze foto in. ‘Mijn ouders zijn al 48 jaar gelukkig getrouwd en stralen veel liefde en dankbaarheid uit naar de kinderen en hun kleinkinderen. Ze zijn nog steeds erg betrokken. Hun grote liefde voor elkaar straalt in positieve zin uit op hun kinderen en kleinkinderen’, aldus Cornelia van der Velde – Sikkema.