Mark Moes Hoveniers zorgt voor beleving van de tuin

0
221

DOEZUM/GROOTEGAST – Drie jaar geleden ging Mark Moes in Doezum van start met Mark Moes Hoveniers. Per 1 oktober zal het hoveniersbedrijf gevestigd zijn aan De Ambacht in Grootegast, waar meer ruimte is voor waar Mark Moes Hoveniers voor staat: Beleving van de tuin. ‘Naast dat wij zorg kunnen dragen voor ontwerp, aanleg en onderhoud van de tuin, willen wij net even wat méér bieden. Een tuin moet je kunnen beleven’, vertelt Mark Moes. ‘In de drie jaar dat wij nu bezig zijn hebben we veel geïnvesteerd in machines en gereedschappen om extra service te kunnen bieden en zo een hoogwaardige tuin aan te kunnen leggen’. Bij Mark Moes Hoveniers kunt u, naast het tuinontwerp, -aanleg en –onderhoud ook terecht voor allerlei tuinaccessoires. Op de pas vernieuwde website www.markmoes.nl kunnen klanten kennismaken met het assortiment van onder andere vuurschalen, plantenbakken, tuinhout en bemesting, van de zelfde kwaliteit waar de vakman ook mee werkt. Er wordt nog druk gewerkt aan de webwinkel, het assortiment zal ook worden uitgebreid met artikelen van ABC-terreininrichtingen, vijvermaterialen en tuinmeubelen. In het nieuwe pand is Mark Moes bezig een show- en ontvangstruimte in te richten waar klanten op afspraak kennis kunnen maken met het assortiment en het bedrijf. ‘We willen dat mensen hun tuin weer optimaal gaan beleven. Dat geldt niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Een bedrijfstuin is nou eenmaal je visitekaartje. En dat wordt nog wel eens onderschat’, aldus Moes.