Nederland onder 20 speelt twee wedstrijden op De Bosk

0
141

HARKEMA – Het Nederlands beloftenteam/Onder 20 neemt het in oktober op tegen Duitsland, Engeland en Turkije. Gastheer voor de wedstrijden zijn v.v. Heerenveen en Harkemase Boys.
Op donderdag 9 oktober speelt Nederland tegen Turkije in Harkema. Op zaterdag 11 oktober treft Nederland Engeland in Heerenveen. Maandag 13 oktober wordt het vierlandentoernooi afgesloten met een wedstrijd tegen Duitsland op het veld van de Harkemase Boys. Voorzitter Appie van der Veen van Harkemase Boys is trots dat deze jonge voetballers kun talenten komen tonen op sportpark De Bosk in Harkema. ‘Veel van deze jongens staan op het punt om door te breken en over een paar jaar zien we ze schitteren in de grote competities en op de grote toernooien’, zegt van der Veen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Allure Bloemen & Woonaccessoires (Warmoltsstrjitte 8, Harkema) en in de kantine van Harkemase Boys op donderdagavonden van 19.00 tot 21.00 uur.
Daarnaast zijn kaarten voor de groepenactie en passe-partouts te reserveren via tickets@harkemaseboys.nl.