Nieuwe Dierenambulance in de regio

0
124
Streek - dierenlotambulance

STREEK – Stichting DierenLot heeft een splinternieuwe, volledig ingerichte dierenambulance in bruikleen gegeven aan de Stichting DE Dierenambulance. De Dierenambulance Zuidhorn rijdt in de gemeentes Zuidhorn, Winsum, Grootegast en sinds januari 2014 ook in de gemeente De Marne. Het werkgebied was daarmee eigenlijk te groot voor één dierenambulance geworden. De Dierenambulance draait volledig op vrijwilligers en door de nieuwe auto is er ook weer meer ruimte voor nieuwe chauffeurs. Nu rijden er door het Westerkwartier twee DierenLotauto’s rond voor het halen van gewonde of zwervende dieren, het geven van voorlichting en diverse andere activiteiten. Wie meer wil lezen over het werk van DE Dierenambulance of wil meedraaien als chauffeur of bestuurslid kan een kijkje nemen op www.dierenambulancezuidhorn.nl.