Onderzoek naar waar de gemeente staat

0
100

ZUIDHORN – 1800 willekeurig gekozen inwoners van de gemeente Zuidhorn hebben afgelopen week een vragenlijst ontvangen met vragen over de gemeente.
De vragenlijst maakt deelt uit van het onderzoek ‘Waarstaatjegemeente.nl’. Met de resultaten van het onderzoek hoopt de gemeente een beeld te krijgen van hoe de gemeente er volgens de inwoners voor staat.
De vragen gaan onder meer over hoe inwoners denken over hun woon- en leefomgeving, over de communicatie met de gemeente, de gemeentelijke dienstverlening en zorg en welzijn. Het gemeentebestuur vindt het belangrijk te weten wat de mening van de inwoners is. Voor een representatief beeld is het belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners de vragenlijsten invullen. In maart 2015 worden de resultaten van het onderzoek bekend gemaakt.